Hop til hovedindholdet

MedCom logo

Bliv klogere på dosispaket medicin i Nexus


Dato og tid

Mandag d. 24. juni 2024 kl. 10:00 til 11:30

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 21. juni 2024 kl. 09:00

Sted

Virtuelt , , Online Virtuelt

Online

Bliv klogere på dosispaket medicin i Nexus


Arrangementsbeskrivelse

Dette webinar vedr. dosisdispensering i Nexus er henvendt til kommuner med Nexus og afholdes mandag 24. juni 2024 kl 10.00 – 11.30.

Der er i øjeblikket stort fokus på at få udbredt dosispakket medicin i alle kommuner, hos almen praksis og på sygehusene. Dette er på grund af, at dosispakket medicin er mere patientsikkert og hygiejnisk, men samtidigt også kan være med til at frigøre medarbejderressourcer i de enkelte kommuner.

På webinaret vil vi gøre jer klogere på flowet ved opstart af dosispakket medicin, vedligehold af dosiskortet i Nexus, når der sker ordinationsændringer eller ved restordrer, eller hvor deadline for ændringer ses i dosiskortet. Herunder vil der være fokus på nyeste lovgivning og best pratice ift. dosispakket medicin.

De spørgsmål kan du som medarbejder i kommunen med ansvar for medicinhåndtering få svar på i dette gratis webinar, som KMD og MedCom afholder i fællesskab.

Link til webinaret udsendes senere.

Det vil være en god idé at koble op lidt før kl. 10.00, så du er sikker på at have styr på lyd og billede, inden webinaret går i gang.

Bemærk:

  • Webinaret optages med henblik på offentliggørelse på MedComs hjemmeside og/eller systemleverandørens brugernet, da formålet er at informere og uddanne, hvilket er muligt over for flere ved efterfølgende at dele videoen offentligt.
  • Det står dig frit for at have dit kamera slukket.
  • Deltagerliste vil ikke fremgå af optagelsen.
  • Du kan også helt fravælge at være en del af optagelsen ved ikke at deltage i live-versionen, men i stedet vælge at se optagelsen efterfølgende.
Venlig hilsen
 
MedCom

Find vej til arrangementet

Klik for at se et kort med stedets placering hos Google Maps >

Kontaktinformation til arrangør

MedCom
Tlf: +45 65432030
medcom@medcom.dk

Kontaktinformation til arrangør

MedCom
Tlf: +45 65432030
medcom@medcom.dk